De Sutter: "Ben weer in Brugge gaan wonen"

ZATERDAG, 12 FEBRUARI 2011, 17:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter speelt straks tegen de ploeg waar hij doorbrak in eerste klasse en nog heel wat vrienden heeft. "Ik heb nog veel contact met Denis Viane en Frederik Boi. Ik amuseer me met de stevige voetbaldiscussies met Boi."


Tom De Sutter begon dit seizoen nog maar drie competitie-wedstrijden in de basis. Straks krijgt hij mogelijk weer zijn kans in plaats van Lukaku. "Ik hoop dat ik mag spelen, maar dat is aan de trainer", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "We kunnen nu revanche nemen voor de 1-0-nederlaag uit de heenmatch. Ze hebben toen wel wat gelachen met mij in Brugge."

De Sutter woont trouwens weer definitief in Brugge. Zijn appartement in Dilbeek heeft hij opgezegd. "Ik was er maar drie keer in de week en toen voelde ik me alleen zonder mijn vriendin en mijn vrienden. Als Anderlecht eens 's avonds speelt en de volgende ochtend alweer traint, dan overnacht ik wel in het Pullmann Hotel in Brussel. Anderlecht ging daarmee akkoord."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.