Reynaldo: "Cercle beste wat mij is overkomen"

VRIJDAG, 11 FEBRUARI 2011, 09:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Reynaldo keert morgen al even terug naar het Astridpark. Wel nog in de kleuren van Cercle Brugge, maar volgend seizoen wil hij er schitteren in paars en wit. "Ik ga er vanuit dat ik volgend seizoen bij Anderlecht speel."


Bij Cercle ontpopte Reynaldo zich dit seizoen tot één van de smaakmakers uit onze competitie. "Cercle is het beste wat mij in mijn carrière is overkomen", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik ben er een volwaardige voetballer geworden. Ik ben nu titularis, heb meer vertrouwen en ben sterker geworden."

Dus is het voor de Braziliaan niet meer dan logisch dat hij volgend seizoen zijn kans waagt bij Anderlecht. "Met alle respect voor Cercle, maar ik ben op mijn zeventiende niet helemaal alleen naar Europa getrokken om voor Cercle Brugge te spelen, wel om titularis te worden bij Anderlecht", spreekt hij ambitieuze taal.

Nochtans zou de Brugse vereniging hem ook volgend seizoen graag huren, maar dat ziet Reynaldo zelf niet zitten. "Daar heb ik geen zin in. Ik ben geen jojo, het is tijd voor duidelijkheid. Als Cercle mij wil, dan moeten ze mij kopen. Aan de clubs om er uit te geraken."

"Neto en Reis kunnen direct mee bij Anderlecht"

Volgens Reynaldo is hij niet de enige speler bij Cercle Brugge met Anderlecht-potentieel. "Renato Neto (19) en Nuno Reis (20), die kunnen direct mee. En dat zeg ik niet omdat het goede vrienden zijn. Wel omwille van het talent en de maturiteit die ze op hun leeftijd al tonen", aldus Reynaldo.

"Ik heb Herman Van Holsbeeck al gezegd dat hij Neto moet halen als vervanger van Biglia als die vertrekt. Op dit ogenblik speelt hij dicht tegen het niveau van Anderlecht. Net als Reis als centrale verdediger."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.