Kindermans: "Hoop nog steeds dat Adnan blijft"

VRIJDAG, 11 FEBRUARI 2011, 08:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Pas als spelers 16 jaar zijn, kunnen ze een contract tekenen bij een club. Adnan Januzaj vierde vorige zaterdag deze verjaardag. "Wij hadden daar naar uitgekeken", zegt Jean Kindermans, die wist dat er kapers op de kust waren.


"We waren daar al een jaar mee bezig, omdat we wisten dat allerlei Europese clubs er op uit waren om Januzaj weg te plukken", vertelt de jeugdverantwoordelijke van Anderlecht in Het Laatste Nieuws. De club erkent immers het uitzonderlijke talent van Januzaj, dat vergeleken wordt met dat van Vincent Kompany en Romelu Lukaku.

Bij Anderlecht zou men er dan ook het hart van in zijn mocht hij de club verlaten. "Maar ik hoop nog steeds, want vorige week heeft de vader van Adnan me nog verzekerd dat er nog geen beslissing was genomen", aldus Kindermans.

Intussen lijkt het er echter op dat dit ijdele hoop is. Behalve Manchester United toonden immers ook Lille, Aston Villa, Manchester City, Chelsea, Inter en Juventus grote interesse.

De vader van Januzaj wil niet met de pers praten over de aanstaande transfer van zijn zoon. "Ik geef voorlopig geen commentaar. Of wij met het hele gezin naar Manchester verhuizen? Dat zou kunnen. De volgende dagen zal er wel duidelijkheid komen, maar op dit moment geef ik echt geen commentaar", was het enige wat HLN hem kon ontlokken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.