Lukaku: "De goals zullen wel volgen"

DONDERDAG, 10 FEBRUARI 2011, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku speelde een sterke interland tegen Finland. Hij klonk na de wedstrijd dan ook erg tevreden. "Ik zat meteen goed in de match, won duels en de acties waren geslaagd." Scoren deed hij niet, een assist geven wel.


"Bij de goal liep ik me goed vrij en zag ik Witsel infiltreren. Ik was bijzonder blij met die assist. Dat is een goed teken", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik had natuurlijk ook graag zelf gescoord, maar wie de goals maakt, dat is minder belangrijk. De doelpunten zullen wel volgen."

Lukaku was gisteren trouwens erg beweeglijk vooraan. Zo zocht hij meermaals de rechterflank op om een actie te maken. Conditioneel is hij dan ook top. "Ik voelde me erg fris en goed. Dat heb ik te danken aan onze conditiecoach van bij Anderlecht."

Het is nu hopen dat Lukaku deze prestatie kan doortrekken bij Anderlecht. "Nu kijk ik uit naar de twee matchen tegen Ajax", heeft hij er alvast zin in.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.