Vijf U21-spelers moeten Anderlecht verlaten

WOENSDAG, 29 MEI 2019, 23:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Niet alleen de spelers van de A-kern kregen onlangs te horen of ze nog toekomst hebben bij Anderlecht. Ook de U21-jongens weten waar ze aan toe zijn. Sport/Voetbalmagazine weet welke jongens volgend jaar het hart van de U21 zulllen vormen en wie moet vertrekken.

Anderlecht wil zijn U21 stofferen met jongens in wie ze toekomstige A-kernspelers zien. Loïc Masscho, Killian Sardella, Lucas Lissens, Théo Leoni, Mathis Suray, Antoine Colassin en Ciryack Olivier Dhauholou zullen de ruggengraad van de U21 vormen volgend seizoen. Zij worden aangevuld met enkele van de jongens die deze maand deelnamen aan het EK voor U17 (Nizet, Kana, Ait El Hadj, Kalulika).

Vijf beloften mogen Anderlecht verlaten. Het gaat om Mardochée Nzita, Mohamed Loua, Mohamed Bouchouari, Elvis Mehanovic en Alan Mayanga. Bouchouari (van Zulte Waregem) en Mehanovic (van Genk) spelen nog maar een jaar voor Anderlecht. Bouchouari speelde nog regelmatig bij de U21 afgelopen seizoen, Mehanovic amper. Linksachter Nzita schermt met interesse uit Italië.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.