Anderlecht wint oefenpot in Aalst met 0-2

WOENSDAG, 9 FEBRUARI 2011, 07:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft gisterenavond een oefenwedstrijd tegen Eendracht Aalst met 0-2 gewonnen. Kanu en Veselinovic scoorde tegen de leider in derde klasse A. Toen het nog 0-0 stond, schoot Filipovic voor Aalst een strafschop over doel.


Met De Sutter, Kanu en Suarez begon Anderlecht met een mooie voorhoede aan de partij, maar veel ballen binnen het doelkader leverde dit niet op. Aan de overkant moest Suarez net als zaterdag een bal van de lijn vegen.

Vroeg in de tweede helft bracht Kanu Anderlecht dan toch op voorsprong met een schitterend afstandsschot dat in de kruising belandde. Op het uur haalde Jacobs Kanu en Suarez naar de kant voor jongeren Verboom en Garcia-Calvete. In de slotfase legde Veselinovic, al dan niet in buitenspel, de eindstand vast.

Score: 0-2

Doelpunten: 51' Kanu 0-1, 82' Veselinovic 0-2

Anderlecht: Schollen, De Greef, Seck, Longueville, Diandy, Kouyaté, Kljestan, Suarez (61' Garcia Calvete), Kanu (61' Verboom), Veselinovic, De Sutter.

Met doelman Kevin Kempeneer en middenvelder Jonathan Yombo stonden bij Aalst twee jeugdproducten van Anderlecht op het veld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.