Suarez: "Applauswissel deed deugd"

MAANDAG, 7 FEBRUARI 2011, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nadat hij vrijdag in de pers zijn beklag had gedaan over zijn rol als bankzitter, stond Matias Suarez zaterdag in de basis. "Ook na die interviews heb ik niet met de trainer gepraat, maar ik was blij verrast dat ik mocht starten."


"Deze basisplaats is er niet gekomen omdat ik op tafel heb geslagen, maar omdat ik de hele week aan 200 procent getraind heb", zo vertelde Suarez na de partij. "Ik heb niets te bewijzen, want ik ken mijn kwaliteiten. Ik was ook helemaal niet boos op de trainer, maar nu ik wat meer volwassen ben, kom ik meer op voor mezelf."

Op het veld toonde Suarez zijn plaats meer dan waard te zijn. De Argentijn zorgde voor mooie dribbels en doelgevaar en scoorde het verlossende tweede doelpunt. "Niet alleen ik zat goed in de wedstrijd, de hele ploeg speelde een sterke match. Ik wil vooral plezier beleven wanneer ik op het veld sta en vandaag heb ik opnieuw genoten."

Als dank voor zijn prestatie gunde Jacobs hem in de slotminuut nog een publiekswissel. "Dat deed mij heel veel deugd. Het Anderlecht-publiek is mij altijd blijven steunen. Ook in de moeilijke momenten. Hopelijk kan ik hen nog veel plezier bezorgen door te dribbelen en te scoren", zo besloot hij.

Bron: Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.