Kanu: "Extra gewerkt aan mijn kopspel"

MAANDAG, 7 FEBRUARI 2011, 08:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs koos voor Kanu om de vrijgekomen plaats op het middenveld in te vullen en de Braziliaan bedankte met de openingsgoal. "Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Dat ik scoor met het hoofd maakt het trouwens extra leuk."


"Ik heb op training immers extra gewerkt aan mijn kopspel en het was een hele mooie goal", zo vertelt Kanu in Het Nieuwsblad. "Al was de voorzet van Boussoufa ook perfect. Ik moest gewoon met volle kracht mijn voorhoofd tegen de bal zetten."

Na de wedstrijd maakte Kanu een liefdevol gebaar naar iemand in de tribunes. Het was echter niet naar zijn vriendin. "Het was voor Luiza, mijn begeleidster bij Anderlecht. Ik heb heel veel aan haar te danken", legt hij uit.

Stiekem hoopt Kanu door het vertrek van Polak zijn plaats in de basiself verworven te hebben. "Natuurlijk wil ik deze basisplaats nu graag behouden, maar het is aan de coach om te beslissen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.