Jacobs: "Niet kijken naar de concurrentie"

VRIJDAG, 4 FEBRUARI 2011, 18:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

STVV kwam de voorbije weken vooral in het nieuws wegens zijn gebrek aan spelers, toch is Ariël Jacobs op zijn hoede. "Je mag niet vergeten dat STVV de voorbije twee matchen twee keer een punt pakte tegen een club uit de top drie."


"STVV is een team dat te goed is voor die onderste regionen van het klassement, maar toch voelen ze de adem van die ploegen in hun nek", aldus Jacobs vanmiddag op mijn persbabbel. "Ze zullen zich zo snel mogelijk mathematisch willen redden. Maar goed, iedere ploeg wil altijd iets tonen tegen Anderlecht. Dat zal voor Sint-Truiden niet anders zijn."

Woensdag bewezen de Kanaries Anderlecht nog een dienst door om RC Genk thuis punten afhandig te maken. De kloof tussen Anderlecht en Genk bedraagt zo drie punten. "We kijken echt niet naar de concurrentie. We spelen gewoon onze matchen en aan het einde van de reguliere competitie zullen we dan wel zien waar we staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.