Kanu: "Ik heb andere kwaliteiten dan Polak"

VRIJDAG, 4 FEBRUARI 2011, 11:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na het vertrek van Jan Polak hoopt de Braziliaan Kanu zijn plaats in te nemen. "Zijn vertrek is een kans voor mij om in de ploeg te komen en daarin te blijven&quoquot;, zo vertelt hij. "Maar vergelijk me niet met Polak."


"Jan is een krachtige middenvelder, ik heb andere kwaliteiten", aldus Kanu in Het Laatste Nieuws. "Ik ben meer een aanvallende speler, al heb ik in Brugge tegen Odjidja ook bewezen dat ik kan verdedigen."

"Voortdurend in beweging zijn en bijspringen waar de ploeg me nodig heeft, dat is mijn stijl. En liefst speel ik zo centraal mogelijk, want daar kan ik het best mijn passes versturen."

"Ben nog niet 100 % fit"

Zaterdag tegen STVV hoopt Kanu zijn kans te krijgen, maar hij vreest wel nog geen hele match aan te kunnen. "In La Manga geraakte ik geblesseerd aan de enkel, ik ben nog geen honderd procent."

"Elke dag gaat het een beetje beter met mijn conditie, maar ik vrees dat ik nog geen 90 minuten aankan. Maar ik hoop wel op speeltijd, want dan pas zal ik weten hoever ik sta", zo besluit de Braziliaan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.