Frutos: "Ik wil trainer van Anderlecht worden"

DONDERDAG, 3 FEBRUARI 2011, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoe zou het zijn met Nicolas Frutos, die exact één jaar geleden zijn laatste doelpunt scoorde? Goed, zo blijkt. De Argentijn is druk bezig in zijn thuisland en heeft grote ambities. "Ooit wil ik hoofdcoach worden bij Anderlecht."


Momenteel is Frutos in Argentinië aan de slag als jeugdcoördinator bij zijn oude club Union Santa Fé. Het Nieuwsblad belde hem op en vroeg naar de toekomstplannen van de gewezen spits.

"Ik ben er zeker van dat ik op een dag zal terugkeren als coach bij Anderlecht. Ik zou er zelfs graag hoofdcoach worden. Eerst Anderlecht, dan de Argentijnse nationale ploeg", zo verrast hij. "Over enkele maanden behaal ik mijn trainersdiploma. Ik heb mijn droom om coach te worden ook al aan Herman Van Holsbeeck verklapt en hij moest lachen."

Het hele gezin Frutos lijkt trouwens wel te vinden voor een terugkeer naar België. "Ook mijn dochter Sofia wil graag weer naar België komen, want ze heeft er bijna haar hele leven gewoond. Ze blijft maar praten over haar vrienden Gillet en Legear en ook mijn vrouw is er niet meer tegen gekant", aldus Frutos.

Misschien dat een bezoekje in mei wel tot de mogelijkheden behoort. "Als Anderlecht straks weer kampioen wordt, kan ik misschien een weekje vrij krijgen om naar België te komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.