Wasilewski verlengt contract tot 2013

DINSDAG, 1 FEBRUARI 2011, 12:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski heeft vanmorgen zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem tot 2013 aan Anderlecht bindt. Dat hebben beide partijen bevestigd aan Sporza. Wasilewski's vorige overeenkomst liep na dit seizoen af.


"Ik ben erg gelukkig dat ik een akkoord met paars-wit heb kunnen bereiken", zo vertelt de Poolse verdediger. "Ik heb altijd kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun tijdens de moeilijke momenten."

Ook manager Herman Van Holsbeeck is opgetogen dat de deal is afgerond. "De contractverlenging is het symbool van de grote menselijkheid die binnen deze club heerst. Wasilewski heeft een bijna onmenselijke strijd moeten leveren. Hij is uitgegroeid tot een monument van Anderlecht en zal altijd deel uitmaken van de paars-witte familie."

Wasilewski verhuisde in januari 2007 van het Poolse Lech Poznan naar Anderlecht. Hij veroverde meteen een plaats in de basis en pikt als verdediger vaak zijn goaltje mee.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.