Rnic: "Het was tijd voor andere lucht"

DINSDAG, 1 FEBRUARI 2011, 08:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Nemanja Rnic hing al langer in de lucht, maar gisteren raakte zijn overgang eindelijk afgerond. Tot grote tevredenheid van de speler zelf. "Ik ben blij dat ik weer prettige vooruitzichten heb", zo vertelt hij.


"Ik kwam bij Anderlecht veel te weinig aan spelen toe", aldus Rnic in Het Laatste Nieuws. "Ik maakte er dikwijls de matchvoorbereidingen mee, maar ik viel toen geregeld in extremis uit de selectie. Het was voor mij de hoogste tijd om andere lucht op te snuiven. Deze kans krijg ik nu bij Germinal Beerschot en ik wil ze met beide handen grijpen."

Rnic is ook blij dat hij in België blijft voetballen. "Ik verwacht daarom geen aanpassingsproblemen. De situatie is dus ideaal om te laten zien wat ik echt in huis heb als voetballer. Ik begin heel gretig aan dit avontuur. Ik heb er alle voordeel bij om zo goed mogelijk te presteren, want in juni ben ik einde contract. Ik wil dus zeker mijn visitekaartje afgeven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.