Beyai: "Bubacarr verdient dit niet"

DINSDAG, 30 APRIL 2019, 06:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bubacarr Sanneh had zich zijn verblijf bij RSC Anderlecht wel anders voorgesteld. Deze play-offs viel hij al twee keer naast de selectie. Eén van de makelaars van Sanneh, Modou Lamin Beyai, vindt dat het dan misschien ook tijd is om te vertrekken. 

Vooralsnog duidt niets erop dat paars-wit wil afscheid nemen van Sanneh, zij betaalden vorige zomer nog acht miljoen euro voor de verdediger. Zij willen hem de voorbereiding laten starten en dan pas nadien een beslissing nemen. Vraag is natuurlijk of Sanneh ook nog zolang wil wachten. 

"Het is een spijtige zaak", zegt makelaar Beyai, "Bubacarr blijft steeds professioneel en geeft alles op training. Hij verdient dit niet. Ik begrijp het ook niet, Anderlecht betaalde zoveel voor hem en laat hem nu links liggen."

"En dan die uitspraken van voorzitter Coucke, dat Sanneh er enkel kwam omdat Hein Vanhaezebrouck dat wou. Iedereen bij Anderlecht stond achter die beslissing, ook de voorzitter. We krijgen nu meer en meer het gevoel dat niet iedereen bij Anderlecht nog gelooft in Buba. En in de huidige omstandigheden is niemand gediend. Misschien is het wel tijd om te vertrekken", aldus nog Beyai. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.