Verschueren opent deur voor Belhocine

ZATERDAG, 27 APRIL 2019, 15:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Voor het einde van dit seizoen wil Anderlecht weten wie volgend seizoen hoofdcoach is. Dat vertelt Michael Verschueren in Het Nieuwsblad. "Of het Karim Belhocine wordt of een nieuwe, daar zijn we nog niet uit", zo zegt hij. Kasper Hjulmand zit duidelijk niet in de wachtkamer.

Nadat Hjulmand enkele weken geleden ontslag nam bij Nordjylland, leek het een kwestie van tijd of hij zou worden voorgesteld bij Anderlecht. "Maar sinds de winterstop heb ik geen contact meer gehad met hem", zegt Verschueren nu. 

Verschueren beseft het belang van de juiste keuze. "De vraag is: hoe willen we de komende jaren voetballen? De voorbije jaren hebben we onze visie op voetbal verwaarloosd. Weiler, Vanhaezebrouck, Rutten: het verschil tussen hen was te groot. Het is voor onze jeugd niet evident om hun manier van spelen aan te passen eens ze bij de A-ploeg zijn."

Sinds het vertrek van Rutten ontving Verschueren naar eigen zeggen al vijftig tot zestig sollicitaties. "En daarbij ook serieuze namen", aldus de manager. "Een coach die het huis kent, heeft alvast een streepje voor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.