Verschueren verwacht reactie tegen Standard

VRIJDAG, 12 APRIL 2019, 14:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Sportief directeur Michaël Verschueren heeft een korte boodschap vrijgegeven waarin hij zegt wat hij van de spelers verwacht vanavond. Europees voetbal is een must. Verder brengt hij begrip op voor de reactie van de supporters zondag na de wedstrijd. 

"De spelers zijn klaar, we hebben genoeg talent in de groep", begint Verschueren zijn boodschap, "Het is aan de trainer om een gemotiveerde ploeg op het veld te brengen. Eentje die het nodige zal doen om het verschil te brengen."

"Historisch gezien is het een moeilijke wedstrijd. De Clasico is een wedstrijd aan 200 %. Standard en zijn fans zullen voor de nodige sfeer zorgen. Het is nu aan ons om te laten zien dat we een professionele ploeg zijn, met ambitie. De spelers moeten er zich vooral van bewust zijn dat we ons absoluut dit seizoen moeten kwalificeren voor Europees voetbal. Anders gaan zij de spelers zijn van de allereerste ploeg die in 55 jaar geen Europees ticket konden bemachtigen. Ze gaan de geschiedenis in maar op een slechte manier."

"Iedereen heeft het moment gezien waarin de supporters hun ongenoegen hebben getoond. En ik kan die supporters heel goed begrijpen. Het is op zich al een heel frustrerend seizoen. En dan ben je euforisch omdat je alsnog play-off 1 haalt om die dan te starten met 0 op 9, je zou van minder gefrustreerd geraken."

"Ik apprecieer enorm dat Adrien (Trebel nvdr) zijn verantwoordelijk genomen heeft maandag om samen met mij de pers toe te spreken, om te zeggen dat de zaken anders moeten. Dat ze als spelersgroep verantwoordelijk zijn voor wat er nu gaande is. Ik verwacht dus van hen absoluut een reactie."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.