Nieuwe kans voor Saelemaekers en Cobbaut

WOENSDAG, 10 APRIL 2019, 08:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Sinds de komst van Fred Rutten komen Alexis Saelemaekers (foto) en Elias Cobbaut nog amper aan de bak. Toch gaat binnen de club en in de entourage van de spelers niemand ervan uit dat het einde verhaal is bij Anderlecht voor hen. Club en omgeving geloven dat het duo in de voorbereiding weer vanaf nul beginnen en een nieuwe kans krijgen.

Cobbaut en Saelemaekers zijn in de ogen van Rutten te speels, weet Het Laatste Nieuws. Bovendien acht de coach Cobbaut defensief niet sterk genoeg en vindt hij Saelemaekers eerder een centrale middenvelder of buitenspeler. En op die posities zijn anderen beter.

In de entourage van beide spelers maakt men zich nog geen grote zorgen. Men gaat ervan uit dat Rutten slechts tijdelijk bij Anderlecht is en dat het duo in de voorbereiding weer vanaf nul kan beginnen. Ook Michael Verschueren en Frank Arnesen schrijven Saelemaekers en Cobbaut nog niet af. 

"Het is moeilijk, maar ze worden hier ook sterker van", zo klinkt het rond de spelers. "In het voetbal kan het snel veranderen. Dat bewijst dit seizoen. Eerst waren ze de toekomst, nu kunnen ze plots niets meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.