Verschueren maakt zich geen zorgen over licentie

DINSDAG, 9 APRIL 2019, 11:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michael Verschueren kwam ook terug op de uitleg die RSC Anderlecht moest geven aan de licentiecommissie omtrent de kapitaalsverhoging. De sportief directeur maakt zich geen zorgen over de licentie. 

Verschueren was aanwezig toen RSC Anderlecht uitleg ging verschaffen aan de licentiecommissie: "En dat was hooguit twintig minuten en geen uur zoals links en rechts geschreven werd. Ik heb het dossier zelf verdedigd. Er zijn nu eenmaal niet veel clubs die een kapitaalsverhoging doen van 35 miljoen euro, het is normaal dat de commissie daar vragen over heeft. Maar ik zit in de ECA en ben op de hoogte van alle regels. We gaan niet in de problemen komen."

En wat dan met de aanval van Hein Vanhaezebrouck vorige week in de pers. Hoe zit het nu eigenlijk echt met die ontslagvergoeding? "Misschien dat we woensdag communiceren als de licentie binnen is", aldus nog Verschueren. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.