Deschacht: "Geef Coucke nog wat tijd"

MAANDAG, 8 APRIL 2019, 14:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Olivier Deschacht was te gast bij Sports Late Night. Opmerkelijk, hij nam het daar op voor voorzitter Marc Coucke. Deschacht wijst er verder op dat niet alleen de voorzitter fout heeft gemaakt en dat Hein Vanhaezebrouck dat evengoed deed. 

Het deed pijn bij Deschacht toen RSC Anderlecht na 21 jaar thuis verloor van Club Brugge: "Ik zat toen echt even in een dipje. Ik was gefrustreerd dat ik de club niet kon meehelpen. Maar ook het verlies tegen Antwerp had ik helemaal niet zien aankomen."

Ook Deschacht las de uitlatingen van Vanhaezebrouck in de pers: "Hij heeft geluk gehad, want het had ook anders kunnen uitdraaien. Ik lees weinig zelfkritiek bij de trainer, dat zou toch wel op zijn plaats geweest zijn. Iedereen heeft fouten gemaakt. Ook ik", gaat de verdediger verder.

Deschacht mocht plots beschikken bij paars-wit, de manier waarop ligt nog altijd zwaar op de maag. De basis aan dat vertrek mag ook Coucke gezocht worden. Toch neemt de speler het op voor de voorzitter: "Geef hem nog wat tijd, die mag hij gerust nog wat krijgen. Europees voetbal is wel een absolute must, anders heb je gewoon de verkeerde beslissingen gemaakt.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.