Didillon: "Europa blijft het doel"

MAANDAG, 8 APRIL 2019, 11:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks de 0 op 9 willen de Anderlecht-spelers de handdoek nog niet in de ring gooien. Ze trekken in ieder geval strijdvol naar Sclessin komende vrijdag. "Europees blijft het doel", zegt Thomas Didillon. 

De doelman ontkent ook dat er een gebrek is aan kwaliteit in de groep: "Die is er wel, alleen zit voor de moment alles tegen. We moeten nu vooruitkijken, blijven stilstaan bij wat er gebeurt is heeft geen zin. Kopjes omhoog en focussen op de wedstrijd tegen Standard."

"En het kan hoor op Standard, winnen", blijft de doelman optimistisch, "Europa blijft het doel en er zijn nog zeven wedstrijden om dat te halen. Ook de supporters verdienen beter."

Didillon vertrouwt ook op Fred Rutten om de groep mentaal erbovenop te halen: "Hij kan ons helpen, hij deed dat ook met mij na mijn twee flaters. We hadden een goed gesprek, de coach is een uitstekende communicator."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.