Verschueren: "Gedacht simpel Europees voetbal te halen"

MAANDAG, 8 APRIL 2019, 07:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen Marc Coucke om de woedende menigte te woord te staan gisteren. Hij was met vakantie. Dus deed Michael Verschueren het. Die beseft dat de resultaten dramatische gevolgen kunnen hebben. "Geen Europees voetbal halen zou een gat in onze begroting slaan."

Waar de Anderlecht-supporters hun slaap laten door de sportieve malaise, ziet Verschueren het financiële plaatje. "Missen we Europees voetbal, dan slaat dit een gat in de begroting en moeten we onze strategie herbekijken. We moeten dat absoluut zien te vermijden. Maar ik en de hele club blijven strijdvaardig", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"De laatste wedstrijden van de reguliere competitie gaven hoop. We dachten om relatief gemakkelijk Europees voetbal te halen en droomden zelfs van de tweede plaats. Ik heb echter geen verklaring voor de slechte start van Play-Off 1. Op Genk waren we beter en tegen Club speelden we een sterke tweede helft. Na de gelijkmaker tegen Anderlecht gingen de kopjes naar omlaag."

"Ik begrijp dat ontgoocheling van de supporters. Maar we moeten het dit seizoen uitzweten. Dat ze roepen om het vertrek van Coucke? De inhoud van de gezangen wijt ik aan de emoties van het moment."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.