Rutten: "Beslis ik niet meer over mijn toekomst?"

ZATERDAG, 6 APRIL 2019, 12:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ze zijn bijna standaard geworden, de vragen over de positie van Fred Rutten volgend seizoen. Weegt de onzekerheid over de coach niet door bij de ploeg ? Sven Kums denkt van niet. 

De voorbije week was Kasper Huljmand, de meest genoemde opvolger van Fred Rutten, in Brussel. Kwam hij er om te praten met het bestuur van RSC Anderlecht ? Kwam hij om met een andere Belgische club te praten? Hij blijft hij gelinkt worden aan paars-wit. Al zijn dat alleen maar veronderstellingen en geen feiten. 

Sven Kums denkt dat die onzekerheid in ieder geval geen invloed heeft op de ploeg: "Wij denken alleen maar aan wedstrijden winnen. Het is het bestuur die de beslissingen moet nemen als het over de coach gaat."

Waarop Fred Rutten zich richtte tot Kums: "En ik ? Mag ik niet beslissen over mijn toekomst ?", de Nederlander zei het met de glimlach, maar toch. De coach krijgt het stilaan op zijn heupen van alle vragen over zijn toekomst. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.