"Ik heb met Santini gesproken"

VRIJDAG, 8 MAART 2019, 16:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Santini gebruikt nogal graag zijn lichaam, té graag bleek de afgelopen twee wedstrijden. Vorige zondag kreeg Diaby nog een slag in het gezicht. Gevaarlijke fases en zeker als je weet dat Santini de enige overgebleven targetspits is bij RSC Anderlecht. Fred Rutten sprak dan ook met de Kroaat. 

"We hebben altijd een nabespreking met alle speler na een wedstrijd", begon Rutten, "Maar ja, met Santini heb ik apart ook nog even gesproken over het voorval. Pas op, Ivan is een hele lieve man die geen kwaad opzet in gedachten had, maar hij weet ook dat hij daar moet mee opletten."

De acties van Santini ontsnapten ook al twee keer aan het ook van de scheidsrechter. Heeft Rutten nu geen schrik dat die nu extra Santini gaan viseren? "Ik geloof ook niet dat ze dat gaan doen. In de korte periode dat ik hier ben, heb ik al gemerkt dat de Belgische scheidsrechters heel professioneel zijn.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.