Suarez debuteert bij nationale ploeg

DONDERDAG, 7 MAART 2019, 16:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De carrière van Matias Suarez scheert opnieuw hoge toppen. Sterker nog: de aanvaller werd vandaag voor het eerst geselecteerd voor de Argentijnse nationale ploeg. De oud-spits van Anderlecht mag zich melden voor de oefeninterlands tegen Venezuela en Marokko later deze maand.

2,5 jaar geleden verliet Suarez Anderlecht via de achterdeur. Bij Belgrano herlanceerde de voormalige Gouden Schoen zijn carrière en in januari maakte hij een toptransfer naar River Plate, winnaar van de Copa Libertadores. Bij de Argentijnse grootmacht begon hij sterk met drie doelpunten in zes wedstrijden.

Dat is ook de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni niet ontgaan. En zo mag Suarez zich op 30-jarige leeftijd voor het eerst melden bij de nationale ploeg. 

Lucas Biglia, die andere ex-Anderlecht-Argentijn besliste na het WK om te stoppen bij de nationale ploeg. Zijn teller klokte af op 58 interlands.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.