Jacobs: "Genk wordt een andere match"

ZATERDAG, 30 OKTOBER 2010, 12:32 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht neemt het zondag op tegen competitieleider RC Genk. De landskampioen zal dan uit een ander vaatje moeten tappen dan dat het afgelopen woensdag deed tegen derdeklasser URS Centre in de beker.


"Een wedstrijd voor de Beker van België blijft een delicate en moeilijke kwestie, ook al is het tegen een derdeklasser", reageert Ariël Jacobs. "De omstandigheden die ons in Genk, in Athene, tegen Brugge en op Gent de komende twee weken te wachten staan, zullen totaal anders zijn. Daar trek ik me aan op."

"Voor mij heeft de wedstrijd in La Louvière enkel de bevestiging gebracht van wat ik reeds wist. Ik heb die wedstrijd niet moeten afwachten om een aantal beperkingen te constateren. Sommigen hebben hun kans gekregen, maar hebben die niet gegrepen. Zij zullen de speciale context van de Beker van België niet moeten inroepen als excuus", waarschuwt de coach van Anderlecht in de kranten.

Zondag trekt paars-wit dus naar Genk. "Genk staat weer op zijn plaats in de top 6", stelt Jacobs. "Hun leidersplaats is verdiend. Dat Genk vorig seizoen niet in play-off I zat, was abnormaal. Vraag is hoe ze die eerste nederlaag verteerd hebben. Is er iets blijven hangen of overheerst het revanchegevoel?"

Bron: Belgiumsoccer.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.