Selectie RC Genk - Anderlecht

VRIJDAG, 29 OKTOBER 2010, 21:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs zal zondag met een gehavende kern richting Genk trekken voor de topper in de Pro League. Naast de gekende afwezigen, zijn Boussoufa, Juhasz en Legear hoogst twijfelachtig.


Biglia (spierscheur), Diandy (ontsteking kniepees), Marecek (verrekking quadriceps), Deschacht (operatie enkel) en Polak (geschorst) zitten niet in de selectie.

Boussoufa trainde vandaag weer mee met de groep, maar het blijft afwachten hoe zijn enkel hierop reageert. Juhasz trainde niet mee, hij heeft last van de adductoren. Ook Legear trainde nog niet met de groep, bovendien was hij ook ziek vandaag. De drie zitten in de kern voor zondag, maar het blijft afwachten of ze ook kunnen spelen.

Wasilewski en De Sutter spelen vanavond met de beloften.

Selectie: Badibanga, Barrios, Bernárdez, Boussoufa, Chavarria, Cordier, Gillet, Juhasz, Kabananga, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Schollen en Suarez.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.