"Penaltyreeks en kwalificatie enige positieve"

DONDERDAG, 28 OKTOBER 2010, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Herman Van Holsbeeck was niet te spreken over de prestatie van Anderlecht. "Dit was Anderlecht onwaardig. We speelden niet met de juiste mentaliteit", zo vertelde hij. "Sommige spelers hebben hun limieten getoond."


"Diezelfde spelers moeten zondag tegen Genk bewijzen dat we ons vergissen. Namen noem ik niet. De spelers die ik bedoel, zullen zelf wel weten dat ze een barslechte wedstrijd hebben gespeeld", aldus Van Holsbeeck in de kranten.

"Sommige spelers zullen zich de komende weken écht moeten herpakken, willen ze nog een toekomst hebben op Anderlecht", aldus Van Holsbeeck. "Het enige positieve waren de penaltyreeks en de kwalificatie."

Vanden Stock: "Zulke matchen zijn valstrikken"

Ook voorzitter Roger Vanden Stock zag "weinig positieve dingen", maar hij was toch milder dan zijn manager. "Dergelijke matchen zijn valstrikken voor de topploegen. Kijk maar naar Real Madrid van de week bij derdeklasser Murcia (0-0, red)", zo vertelde hij. "Maar het is na zulke matchen dat je de beker alsnog wint."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.