Schollen: "Boodschap niet doorgedrongen"

DONDERDAG, 28 OKTOBER 2010, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Doelman Davy Schollen snapte niet waarom Anderlecht het zich tegen Centre zo moeilijke maakte. "We wisten dat het moeilijk zou worden en dat we moesten opletten, maar blijkbaar was dat niet doorgedrongen", klonk het achteraf.


"Die eerste goal? Ja, ineens komt die speler (Delaby, nvdr.) alleen op mij af. De verdediging wou op buitenspel spelen, maar hij liep er gewoon door", vertelde Schollen aan Voetbalkrant.com. "De tweede goal plaatste hij mooi naast de muur."

Net als Suarez klaagde ook Schollen over de staat van het veld. "Bij die tweede goal gleed ik weg. Meerdere spelers hadden daar last van. Het veld was spekglad en het was moeilijk om steun te vinden."

Aan het eind van de avond werd Schollen toch een beetje de held. Hij stopte de strafschop van Stilmant en zorgde zo mee voor de winst. "Ik ben blij dat ik die penalty kon pakken. Het is wel de eerste keer dat ik dat in de Beker doe. In de competitie heb ik dat wel al gedaan. Met NAC heb ik er zelfs eens drie in een toernooi gepakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.