Selectie Centre - Anderlecht

DINSDAG, 26 OKTOBER 2010, 18:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trekt morgen naar La Louvière voor de bekermatch tegen derdeklasser URS Centre. Ariël Jacobs selecteerde twintig spelers voor deze partij. Daarbij ook de jongeren Pier Barrios, Junior Kabananga en Arnaud De Greef.


Deschacht (operatie enkel), Diandy (ontsteking kniepees), Legear (verrekking hamstring) en Marecek (verrekking quadriceps) zijn er door blessures niet bij.

Boussoufa zit wel in de kern, maar trainde vandaag niet. "De pijn is irritant voor Mbark, maar in principe is spelen geen probleem. Hij voelt alleen wat pijn, het letsel zelf kan niet erger worden door te voetballen", vertelde Jacobs.

Tom De Sutter is er nog niet bij. "Tom speelde vrijdag 45 minuten en dat was echt de limiet, want het was toen tijd voor hem dat het rust was. Hij zal nog een beetje tijd nodig hebben voor hij helemaal terug is, en dat is normaal ook."

Selectie: Badibanga, Barrios, Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chavarria, Cordier, De Greef, Gillet, Juhasz, Kabananga, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Proto, Rnic, Schollen en Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.