"Lecjaks moet nu zijn kwaliteiten tonen"

DINSDAG, 26 OKTOBER 2010, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de blessure van Deschacht krijgt Jan Lecjaks sneller dan verwacht de kans om zich te bewijzen. "Wij hadden Jan eigenlijk gehaald als invaller", aldus Herman Van Holsbeeck, "maar ene zijn dood is de andere zijn brood."


"Lecjaks krijgt nu een hele periode om te tonen dat hij de kwaliteiten heeft om voor Anderlecht te voetballen. En dat hij kwaliteiten heeft, heeft hij al laten zien in het beloftenteam van Tsjechië", toont Van Holsbeeck zijn vertrouwen in de jonge linksachter.

Nieuwe back tijdens winterstop?

Toch sluit Van Holsbeeck niet uit dat er in januari een verdediger bijkomt? "Daar zijn we mee bezig, want op de backs hebben we niet veel overschot", geeft hij toe. "Wasilewski is volop aan het werken om terug te komen, na het einde van de heenronde weten we wellicht waar we met Wasyl aan toe zijn."

De naam van Jelle Van Damme is al enkele keren gevallen. Maar hoe concreet kan dit worden? "Hoe meer we daarover praten, hoe moeilijker het wordt om Jelle terug te halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.