Teammanager geeft verkeerde wissel door

VRIJDAG, 22 OKTOBER 2010, 12:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Teammanager José Garcia haalde zich gisteren de woede van Ariël Jacobs op de hals bij de eerste wissel. In plaats van het nummer 10 van Kanu, hield de vierde official het nummer 14 van Lukaku in de lucht. Jacobs reageerde razend.


Twee minuten later was alles opgelost en kon Suarez alsnog invallen voor Kanu. Ironisch genoeg scoorde precies Lukaku vijf minuten later de verlossende 2-0.

"Wat er fout ging bij de eerste wissel? Misleiding van de tegenstander", reageerde Jacobs ironisch. "Iedereen denkt altijd dat de trainer voor alles verantwoordelijk is, maar bij ons doet de teammanager de wissels. Hij vond dat Lukaku eraf moest, ik Kanu."

Het is niet de eerste keer dat Garcia in de fout gaat bij een wissel. In mei vorig jaar gaf hij per ongeluk het nummer 12 van Chatelle door om naar de kant te gaan in plaats van het nummer 21 van De Sutter. Volgens Garcia was het een "misverstand in het heetst van de strijd".

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.