Kljestan: "Wist kort vooraf dat ik zou spelen"

VRIJDAG, 22 OKTOBER 2010, 09:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tot eenieders verrassing begon Sacha Kljestan gisteren in de basis bij Anderlecht. De Amerikaan speelde een degelijke match. "De trainer had me gevraagd om veel in de box te komen. Het doet deugd dat ik die taak kon volbrengen."


"Ik werd, net als alle spelers, pas een paar uur voor de wedstrijd verwittigd dat ik zou starten. Maar ik was er klaar voor", zo vertelde Kljestan aan Voetbalkrant.com. "Mijn vertrouwen is groot en ik wilde spelen."

"Ik had het wel soms moeilijk. Op het Europese toneel is het altijd moeilijker en gaat het iets vlugger. Het helpt natuurlijk niet dat je al een paar maand geen match met inzet hebt gespeeld. Wat mij pleziert is dat ik bij de eerste goal betrokken was."

Kljestan hoopt dat hij ook de volgende wedstrijden zijn kans krijgt. "Ik had al een paar keer met de trainer gesproken en daaruit bleek dat hij mij niet afschreef. Nu hoop ik in de volgende wedstrijden nog regelmatig speeltijd te krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.