Boussoufa: "De 1-0 was een klik"

VRIJDAG, 22 OKTOBER 2010, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt en twee assists kon Mbark Boussoufa opnieuw mooie statistieken voorleggen. Het was dan ook een gelukkige Marokkaan die de pers te woord stond na de match. "Na de moeilijke weken doet de zege veel deugd."


"De 1-0 was een klik. Dan verdwijnen de negatieve gedachten en we kregen beetje bij beetje vertrouwen. Daarna hebben we het goed uitgespeeld, want we hebben bijna niets weggegeven", vertelde Boussoufa.

Na zijn doelpunt spurtte Boussoufa naar de bank om Ariël Jacobs te omhelzen. "Ik wou een geste naar de trainer toe doen. Er is de laatste weken veel kritiek geweest en daarom wou ik Jacobs betrekken in mijn goal. Het was immers niet zijn schuld dat de resultaten tegenvielen, maar de onze."

"We hadden wat recht te zetten voor ons eigen publiek en ik denk dat we dat op een goeie manier hebben gedaan", aldus Boussoufa, die wel beseft dat niet alles ineens is opgelost nu. "We hebben nog veel werk voor de boeg voor de volgende wedstrijden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.