Jacobs: "We doen weer mee in de groep"

VRIJDAG, 22 OKTOBER 2010, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de zege tegen AEK Athene overheerste bij Ariël Jacobs vooral een gevoel van opluchting. "Als je met 3-0 wint, dan zeg je altijd 'oef'", vertelde Jacobs, die ook tevreden was. "De spelers hebben de mouwen opgestroopt."


Jacobs verraste met Kljestan in zijn opstelling. Een doordachte beslissing, volgens hem. "AEK zou speculeren op de counter en ik wou niet in die val trappen. Daarom heb ik voor Kljestan en een bevolkt middenveld gekozen."

Het eerste half uur speelde Anderlecht verkrampt, pas na de openingstreffer liep het vlotter. "Ook al hadden we kansen voor de rust, je voelde toch de zenuwwachtigheid in de ploeg", vond Jacobs.

Na deze eerste overwinning staat Anderlecht nu samen met Split en Athene op plaats twee in de poule. "Het lijkt weer open te liggen. In deze competitie steekt Zenit er bovenuit, maar de drie anderen staan dicht bij mekaar. Dan moet je ervoor zorgen dat je tot het einde meedoet. Maar misschien krijgen we nu nog meer spijt van dat verloren punt tegen Hajduk", besluit Jacobs.

Bron: Sporza.be en Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.