Bod van 10 miljoen euro op Suarez afgewezen

DONDERDAG, 21 OKTOBER 2010, 11:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de voorbije zomer een monsterbod van 10 miljoen euro van Wolfsburg op Matias Suarez afgewezen. Dat vertelt Herman Van Holsbeeck in Voetbalmagazine. Hij zegt er ook dat Jelle Vossen werd aangeboden bij Anderlecht.


Tijdens het tussenseizoen werd er wel degelijk geboden op de dragende spelers van Anderlecht. Toch vertrok er buiten Van Damme niemand. "We hebben ook 20 miljoen euro geweigerd voor Lukaku, Wolfsburg bood 10 miljoen voor Matias Suarez en Stuttgart had 6 miljoen veil voor Boussoufa", aldus Van Holsbeeck.

Ook voor Lucas Biglia was er concrete belangstelling. "Bologna wilde Biglia maar wilde de betaling spreiden over 48 maanden." Dit zag Anderlecht niet zitten.

"Wie kon voorspellen wat Vossen nu laat zien?"

Van Holsbeeck vertelde over Devin De Bruyne en Jelle Vossen. "Had De Bruyne 2,5 miljoen euro gekost, dan hadden we hem zeker genomen. Jelle Vossen is ons aangeboden, maar wie kon voorspellen wat hij nu laat zien?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.