Boussoufa: "Sfeer in groep is nog goed"

DONDERDAG, 21 OKTOBER 2010, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Mbark Boussoufa moeten het team vandaag strijden voor een goed resultaat. "De bal ligt in het kamp van de spelers. Dat is altijd zo, maar nu misschien nog iets meer dan anders", zo vindt Boussoufa.


De Marokkaan zat gisteren naast Ariël Jacobs op de persconferentie en gaf zijn visie over de huidige toestand bij paars-wit. "Na Cercle hebben we veel kritiek gekregen, terecht. Het zou raar zijn als het anders was. Toch is de sfeer na drie nederlagen eigenlijk nog goed."

Boussoufa heeft er vertrouwen in dat het binnenkort weer beter zal gaan. "Nu is het onrustig, maar met een of twee overwinningen kan het er al helemaal anders uitzien. Aan onze coach hebben we alvast nooit getwijfeld. Een paar maanden geleden werden we met Jacobs nog kampioen."

Ondanks de kritiek van de voorbije weken, hoopt Boussoufa dat de fans zich vanavond als één blok achter hun ploeg scharen. "We zullen onze supporters nodig hebben. Fans zijn altijd één van de belangrijke factoren tijdens een wedstrijd. Ik ben er zeker van dat ze er ook donderdag voor ons zullen staan."

Bron: rsca.be en sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.