Selectie Anderlecht - AEK Athene

DONDERDAG, 21 OKTOBER 2010, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft vanavond nood aan een overwinning tegen AEK Athene om Europees nog kans te maken en om niet in een nog grotere crisis terecht te komen. Biglia en Boussoufa zijn alvast speelklaar, Legear niet.


Na de woensdagtraining selecteerde Ariël Jacobs 19 spelers voor het treffen tegen de nummer drie uit de Griekse competitie. Mbark Boussoufa en Lucas Biglia trainden gisteren weer mee en kunnen starten. Boussoufa ondervond wel nog lichte hinder bij het trappen, maar dit zou straks verholpen moeten zijn.

Jonathan Legear (scheurtje hamstrings) raakt niet fit. Ook Ziguy Badibanga (scheenbeen), Cristophe Diandy (knie) en Lukas Marecek (enkel) zijn niet speelklaar.

Tom De Sutter en Marcin Wasilewski trainden gisteren mee met de groep, maar voor een plaats in de kern is het nog te vroeg voor hen.

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chavarria, Cordier, Deschacht, Kanu, Gillet, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Schollen en Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.