Derijck: "Geen probleem met Anderlecht"

WOENSDAG, 20 OKTOBER 2010, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Timothy Derijck staat niet afkerig tegen een terugkeer naar Anderlecht. Vijf jaar geleden verliet hij paars-wit omdat hij geen speelkansen kreeg. Intussen presteert hij sterk bij ADO Den Haag en toont Anderlecht weer interesse.


"Ik heb het bij Anderlecht altijd naar mijn zin gehad", vertelt Derijck in Het Laatste Nieuws. "Allen had ik sneller op speelkansen gerekend. Omdat die uitbleven, ben ik naar Feyenoord gegaan. Het afscheid verliep niet in de beste omstandigheden, maar wat mij betreft stelt er zich geen probleem."

Op zijn 23e lijkt Derijck klaar voor een stap hogerop. "Soms maken medemaats bij ADO me de opmerking dat ik daar niks meer te zoeken heb en bij een topclub moet spelen. Dat is fijn om te horen. Indien er zich een topclub moest melden, dan sta ik daar altijd voor open."

Bijna bij Club Brugge

Twee jaar geleden stond Derijck op een zucht van Club Brugge. "Het ging toen slecht met Club en men struikelde over mijn jonge leeftijd. Ik was uiteraard ontgoocheld dat de transfer afsprong. Alles stond immers op papier en moest alleen nog getekend worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.