Lukaku: "Anderlecht komt altijd terug"

DINSDAG, 19 OKTOBER 2010, 18:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku sprak vandaag met de pers. Hij had het onder meer over zijn vormcrisis. "Ballen die er vorig jaar invlogen gaan er nu niet", zo vertelt hij. "Maar ik heb dan ook de voorbereiding gemist en ben nog niet 100% in orde."


"Misschien mis ik ook dat tikkeltje geluk", denkt Lukaku. Zo zag hij vorige week zijn eerste doelpunt als Rode Duivel op de paal belanden.

De jonge spits gelooft dat het binnenkort beter zal gaan, ook bij het team zelf. "We gaan inderdaad door een moeilijke periode. Maar in voetbal is niet altijd alles positief. Soms moet je door moeilijke tijden om erbovenop te komen. Maar Anderlecht komt altijd terug. We hebben gewoon een zege nodig. In Europa moeten we zeker 6 op 6 halen."

Volgens Lukaku geniet Ariël Jacobs ook nog alle steun van de spelers. "We staan 100% achter hem. We willen hem in bescherming nemen door goed te spelen. Op training loopt het al goed, maar in de matchen komt het er niet uit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.