"Anderlecht mag zich niet opnieuw verslikken"

VRIJDAG, 15 OKTOBER 2010, 11:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trekt zondag naar Cercle Brugge. Bij de vereniging hoopt men op Oleg Iachtchouk, ex-Anderlecht, om paars-wit te verslaan. "Wij kunnen alleen maar winnen. Al zal bij Anderlecht iedereen scherp zijn", zo zegt hij.


"Na de 5-1 in Luik mag paars-wit zich niet opnieuw verslikken. Ik ken het huis. De ploeg gaat door een moeilijke periode", vertelt Iachtchouk in Le Soir. Hij verwacht dan ook dat de Anderlecht-spelers geprikkeld aan de aftrap komen.

Peeters: "Crisis bij twee opeenvolgende nederlagen"

Ook Bob Peeters verwacht een scherp Anderlecht. "Ik had ze liever met 0-5 zien winnen tegen Standard. Dan hadden ze ons misschien onderschat. Nu kunnen ze zich niets meer veroorloven, omdat het bij twee opeenvolgende nederlagen crisis is", aldus Peeters in Het Laatste Nieuws.

"De laatste keer dat ik als actieve voetballer tegen een Anderlecht onder druk moest spelen (in februari 2006 ontving paars-wit Genk na een 2 op 12, red.), kregen we met 4-1 een pak voor de broek."

"Plus dan nog die morrende supporters die toch tot een en ander in staat zijn. Wees er maar zeker van dat de spelers geen honderd, maar 200% procent gemotiveerd zullen zijn", besluit Peeters



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.