"Bulykin kwam op verkeerde moment"

VRIJDAG, 15 OKTOBER 2010, 11:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verhuurt Dmitri Bulykin momenteel aan ADO Den Haag en daar vindt hij erg vlot de weg naar doel. "Wij zijn zeer tevreden over zijn prestatie", zegt David Steegen. Maar dit garandeert hem geen nieuwe kans bij Anderlecht.


"Zijn prestaties bewijzen dat we ons echt niet vergist hebben", vertelt perswoordvoerder David Steegen. "Hij kwam alleen op de verkeerde moment naar ons. We hadden immers al Lukaku, Suarez en De Sutter. Een vierde spits voor twee posities had wat veel geweest."

Steegen prijst ook de ingesteldheid van Bulykin. "Bij Düsseldorf had hij veel pech met blessures. Nu zie je dat Bulykin een professionele speler is. Om bij ADO te spelen, moet je aan salaris inboeten. Voetballers die investeren in hun carriere, dat zie je maar zelden."

Toch lijkt de kans klein dat we Bulykin ooit nog in het Anderlecht-shirt zien. "Het is nog vroeg in het seizoen, maar binnenkort gaan we praten", zegt Steegen. De kans dat hij definitief vertrekt, is groot. "Hij is te koop."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.