Anderlecht scout Nigeraan Eneramo

ZATERDAG, 9 OKTOBER 2010, 19:22 - Vikdb
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht toont belangstelling voor de Nigeriaan Michael Eneramo. De 24-jarige spits speelt momenteel bij het Tunesische Espérance Tunis, waar hij goed is voor 76 goals in 177 matchen.


Dat Michael Eneramo op het verlanglijstje van Anderlecht staat, wordt volgens Het Nieuwsblad bevestigd door Tunesische bronnen. "Er is nog niets concreets, maar contactpersonen van Anderlecht zagen hem aan het werk en waren onder de indruk", schrijft de krant.

Eneramo doet qua lichaamsbouw denken aan Romelu Lukaku, al is de Rode Duivel nog iets groter en zwaarder (1m90 en 97 kg) dan de Nigeriaan (1m87 en 85 kg). In 2009 maakte Eneramo zijn debuut als international. Hij scoorde 3 keer in 9 interlands, maar werd niet geselecteerd voor het WK.

De spits speelde nog nooit voor een club in Europa, maar testte in januari wel bij Standard. De Luikenaars boden hem echter geen contract aan.

Bron: sport.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.