Lukaku: "Jacobs moet onze trainer blijven"

VRIJDAG, 8 OKTOBER 2010, 21:26 - Windrider
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku kan in deze dagen even op adem komen bij de Rode Duivels, maar ook daar is het van moeten. Na de revolte van de eigen supporters op Standard was de Anderlecht-spits echter wel onder de indruk.


"Het was de eerste keer dat ik met een opstand van onze supporters geconfronteerd werd", zei Lukaku in HLN. "Ik was wel een beetje geschrokken dat de fans met zovelen voor de bus stonden. Maar hun reactie vind ik normaal. De supporters van een club als Anderlecht hebben het volste recht om veeleisend te zijn. Ik begrijp dat zij ontgoocheld waren in ons na de nederlaag op Standard."

"Ik vind dat iedereen in de kleedkamer zich opnieuw in vraag moet stellen. Ik merk in de groep dat er toch iets minder honger is dan vorig seizoen. Op sommige momenten voel ik dat. Als je ziet...we slikken op Standard vroeg een doelpunt... direct krijgen we een mentale klap. Dat mag niet."

Lukaku neemt dan ook zijn trainer in bescherming. "Ariël Jacobs moet onze trainer blijven, daar mag niet aan getwijfeld worden. Ik ben overtuigd dat het bestuur er ook zo over denkt. Persoonlijk hoop ik dat Jelle Van Damme in januari kan terugkeren. Hij was vorig seizoen zo'n beetje mijn mentor."






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.