Juventus heeft veel over voor Lukaku

VRIJDAG, 8 OKTOBER 2010, 17:34 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

Na eerdere interesse van onder andere Arsenal en Real Madrid komt nu ook Juventus opdagen. Lukaku's naam duikt geregeld op in de Italiaanse transferrubrieken. De 'Oude Dame' zou overigens heel wat euro's opzij willen zetten.


“Juventus wil werk maken van de komst van Romelu Lukaku”, schrijft La Gazzetta dello Sport, een Italiaanse sportkrant. “De spits van Anderlecht moet de voorhoede van de Italiaanse topclub op korte termijn versterken."

De Italianen hopen in januari hun selectie te kunnen uitbreiden met een spits en daar zouden ze naar verluidt 25 miljoen euro veil voor hebben. Naast de 17-jarige Rode Duivel prijkt ook de naam van Karim Benzema op het lijstje van Juventus.

Hoewel Lukaku dit seizoen nog maar drie keer de weg naar doel vond is de spits nog altijd van goudwaarde voor de dertigvoudige landskampioen. Dat zou een mogelijke transfer van Lukaku kunnen bemoeilijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.