"Ik had Anderlecht nooit mogen verlaten"

DINSDAG, 5 OKTOBER 2010, 13:20 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme geeft nu zelf ook toe dat hij ongelukkig is in Engeland. "Maar tot januari blijf ik wel mijn job doen", zegt de verdediger. "Dat verdienen de mensen in Wolverhampton. Daarna zien we wel."


In alle kranten praat Jelle Van Damme, ex-Anderlecht en sinds afgelopen zomer Wolverhampton. "Ik had Anderlecht nooit mogen verlaten", zegt de verdediger onomwonden. "Ik voel me daar niet zo goed, op en naast het veld."

"Dat gevoel kwam er niet na die mindere prestatie tegen Tottenham. Het is ook niet dat ik eenzaam ben, want mijn vrouw was tot vorige week bij mij. Van in de voorbereiding klikte het gewoon al niet."

"Het is echt een verademing om weer in België (met de Rode Duivels, red) te zijn", zegt Van Damme ook. Anderlecht mist een type zoals hem. "Tja, maar helaas kan ik de klok niet terugdraaien."

Hoopt Van Damme op een terugkeer in januari? "Mijn voorkeur gaat uit naar Anderlecht, maar een andere club kan ook nog. Maar tot januari focus ik mij op Wolverhampton. Ik blijf mijn job doen. Dat verdienen die mensen ook."

"Met Wolverhampton-coach Mick McCarthy heb ik al verschillende keren gesproken. Hij vroeg me op de man af waar ik zou spelen als ik nu de keuze had. "Anderlecht", heb ik vlakaf gezegd. En hij respecteert mijn keuze."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.