Jacobs: "Vreselijk en erg onrechtvaardig"

VRIJDAG, 1 OKTOBER 2010, 09:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach Ariël Jacobs was erg aangeslagen na de nederlaag tegen Hajduk Split. "Dit is ongeloof. Totaal ongeloof", aldus Jacobs. "Blijkbaar mag het dit jaar niet in Europa voor Anderlecht."


"Dit is vreselijk en dit is ook erg onrechtvaardig", vertelde Jacobs meteen na de wedstrijd tegen Sporza. "Er zat meer in voor ons. Misschien zijn we in de laatste minuten nog te veel zelf op zoek gegaan naar die goal en dan komt die ene beslissende actie."

"Die bal in blessuretijd was de enige die Proto heeft moeten pakken. We hebben vijftien minuten in de tweede helft wat te nonchalant gespeeld en wat balverlies geleden. Daardoor kwamen zij terug in de wedstrijd. Voor de rest hadden we het onder controle."

Na Partizan en Zenit is dit de derde opdoffer op rij in Europa. "Dit zal enorm veel pijn doen. We staan nu op drie punten van twee concurrenten. De volgende wedstrijd moeten we weer aan de bak. Als we hier vandaag een punt hadden gepakt, dan bleef alles mogelijk. Nu wordt het moeilijk", besluit Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.