Zenit verslaat ook Athene en leidt met 6 op 6

VRIJDAG, 1 OKTOBER 2010, 09:11 - Garrincha

In de andere partij in groep G heeft Zenit Sint-Petersburg makkelijk afstand genomen van AEK Athene. Zenit, met Anderlecht-beul Kerzjakov en Lombaerts 90 minuten op de bank, won met 4-2. De Russen blijven zo leider.

Zenit begon sterk aan de partij. Na een kwartier leidde het al met 2-0 na doelpunten van Hubocan en Bruno Alves. Liberopoulos scoorde tegen, maar Lazovic zorgde nog voor de rust voor 3-1. Hij zette een strafschop om nadat Nasuti rood had gekregen. Diezelfde Lazovic maakte er op het uur 4-1 van. Kafes verlichtte de pil in de slotfase door vanaf de stip de 4-2-eindstand vast te leggen.