Vanhaezebrouck viseert supporters

ZONDAG, 30 SEPTEMBER 2018, 18:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was weer huilen met de pet op, balbezit ja, maar voetbal, dat kregen we in het Astridpark amper te zien tegen STVV. Logisch dat het publiek begint te morren, de wittebroodsweken zijn volgens hen allang voorbij, tijd voor boter bij de vis. Alleen komt die er niet, tegen 10 man voetbalde Anderlecht amper een kans bij mekaar. 

Coach Vanhaezebrouck nam echter niet de tijd om zijn spelers de levieten te lezen, integendeel, het waren de supporters die niet presteerden volgens de coach.
"Er kwamen vandaag duiven op onze helft zitten, zo dominant waren we, dat heb ik nog nooit gezien. En dat belonen de supporters door de spelers uit te jouwen, dat begrijp ik dus niet. Trebel vraagt om een wissel en dan begin ze mij op de korrel te nemen, dat raakt me dan ja."

"De relatie met de supporters is al een tijdje niet meer wat het hoort, maar nu meer dan ooit, moeten ze hun ploeg aanmoedigen en vooruit stuwen. Er zijn stadions waar dat dus effectief het geval is hé. Al kan ik ook begrijpen dat ze ontgoocheld zijn, maar dat is een slechte manier om dat te tonen", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.