Overzicht verhuurde spelers: eerste basisplaats Sa

ZONDAG, 30 SEPTEMBER 2018, 09:07 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Alle zeven spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt, kwamen dit weekend al in actie. Davy Roef boekte zijn eerste zege, Kara Mbodj lijkt zijn basisplaats bij Nantes veroverd te hebben en Alexandru Chipciu speelde zijn tiende volledige competitiewedstrijd. Het volledige overzicht.

Davy Roefen Waasland-Beveren boekten hun eerste zege van het seizoen. Op Moeskroen won het met 0-3. Roef speelde de hele wedstrijd.

Josué Sa maakte zijn eerste speelminuten bij Kasimpasa. Tegen Trabzonspor stond hij in de basis en mocht hij na 82 minuten gaan rusten. Kasimpasa verloor met 4-2.

Alexandru Chipciuspeelde naar goede gewoonte de hele wedstrijd bij Sparta Praag, dat met 1-0 verloor bij Viktoria Plzen. In tien competitiewedstrijden miste Chipciu nog geen minuut.

Kara Mbodjspeelde voor de tweede wedstrijd op rij de volle negentig minuten bij Nantes. Dinsdag verloor hij met 1-2 van Nice, gisteren speelde hij 1-1 gelijk tegen Lyon. Nantes staat voorlaatste.

Isaac Kiese Thelin kwam bij Leverkusen niet van de bank tegen Dortmund. Zijn maats verloren met 2-4.

Sylvere Ganvoulamocht bij Bochum twee minuten voor tijd invallen tegen Heidenheim. Hij slaagde er niet meer in om de 3-2-nederlaag te voorkomen.

Kobe Cools speelde voor de derde keer op rij de volledige wedstrijd met RWDM. Hij leed wel een zware 1-4-nederlaag tegen Rupel Boom. Tony Amrani, tot vorig seizoen aan de slag bij de jeugd van Anderlecht, kreeg kort voor de rust rood.