Vanhaezebrouck: "Mijn stoel staat nog vast"

VRIJDAG, 28 SEPTEMBER 2018, 17:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De kritiek was ongemeen hard na het verlies tegen Union gisterenavond. Vooral trainer Hein Vanhaezebrouck wordt geviseerd, al voelt die niet dat zijn positie onder vuur ligt. "Ik had een man-to-man gesprek met de voorzitter, ik ga hier niet vertellen wat er gezegd is, maar we hebben allebei het beste voor met de club".

"We weten allebei dat het beter moet", ging de coach verder, "We moeten nu verder, we weten allebei in welke situatie we zitten. Of mijn stoel hier wankelt ? Ik heb het gevoel dat die hier toch nog altijd redelijk vast staat."

AA Gent

Vanhaezebrouck vertrok vorig jaar bij Gent  toen zijn ploeg ook in een impasse zat : "Maar je kan de situatie hier nu ook niet vergelijken met die van Gent destijds. Daar had ik er alles uitgehaald na drie jaar. Iedereen rondom mij begon te twijfelen, dan heb ik zelf gezegd dat het beter was om te stoppen. Maar hier is het anders, het is een nieuwe groep, een andere situatie ook. Ik heb een totaal ander gevoel. Het is nog niet einde verhaal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.